Start / Varumärken / Hurtta

Hurtta Sele, Koppel, Halsband & kläder

Hurtta är en tillverkare som tillverkar högkvalitetsprodukter för hund och hundägare. Hurtta är ett populärt val bland hundägare som vill ha det bästa till sin hund med ett utbud av hurtta sele, hurtta koppel och kläder som få andra kan matcha. Idag är Hurtta kanske mest kända för sina Hurtta Sele, Hurtta y sele och Hurtta casual y sele. Hurtta har utvecklat och byggt en stor expertis kring produkter för aktiva hundar och hundmänniskor som underlättar vardagen eller hjälper till med träningen. I Hurttas sortiment hittar vi flera av våra storsäljande hundkläder, hundselar, koppel och halsband. Köper du en produkt från Hurtta kan du vara säker på att du får en produkt som håller hög kvalitet, hållbarhet och med ett hållbart miljötänk. Hos oss kan du köpa Hurtta selar online eller i vår fysiska butik i Sickla Köpkvarter, Nacka - Stockholm. Varmt Välkommen in att prova ut en passande hurtta sele!

Läs mer om Hurtta

Kort om Hurtta 

Söker du koppel, halsband, y sele, klövjeväskor, flytvästar, reflexvästar, sovsäckar för hund eller västar för humanbruk har Hurtta massor med produkter att erbjuda. Hurtta har nu varit verksamma i över 20 år och hunnit bygga upp stor kunskap kring hundar och på så sätt kan de utveckla utmärkta produkter för båda människa och hund. I dagsläget lägger Hurtta stor fokus på hållbarhet och tillverkar flera av deras produkter i återvunna material. Hurtta har helt enkelt kort och gott något att erbjuda de flesta hundägare oavsett nivå. Det du kan vara säker på är att Hurttas produkter andas kvalitet och funktion. Gjorda att användas i alla väder.

 

Hurtta - prylarna för ett aktivt hundliv

 

Hurtta y sele - ergonomisk sele för promenad & aktiviteter

Hurtta har en lång och gedigen kunskap om hundar och hundselar. Oavsett om du söker en hurtta y sele för vardagsbruk, träning, vandring eller löprundan så har Hurtta en sele som passar dig och din hund. Hurttas Casual y sele är en allsidig och praktisk sele passandes de flesta aktiviteter. Hurtta Casual y Sele finns flera populära färger och storlekar anpassade för i stort sett alla hundar.

Hurtta Casual Y sele

Hurtta Casual Y sele är en av hurttas mest populära hundselar. Lämplig för alla typer av användningar, selen är lätt att bära och erbjuder hög ergonomi och komfort för i stort sett alla hundraser. Finns i flera färger.

Hurtta Razzle Dazzle Sele

Hurtta Razzle Dazzle är Hurttas senaste serie, genomtänkt uppdaterad serie med snygga, färgglada hundselar, koppel och halsband för alla typer av hundliv. Razzle Dazzle sele erbjuder hög komfort, genomtänkta funktioner och miljövänliga materialval.

Hurtta Weekend Warrior Sele

Hurtta Weekend Warrior koppel och sele är gedigna hundselar och koppel som har väl synliga reflexer, väl utvalda material och fästpunkter för koppel. Weekend warrior är robusta och erbjuder hög komfort, snygga färger och sitter bra på de flesta hundarna oavsett ras.

Hurtta Venture & Hurtta Adventure

Hurtta Adventure sele & Venture sele är också en poplär sele för hundar i flera fräscha färger med bra passform och bra ergonomi. Hurtta Venture finns nu även i en uppdaterad Hurtta Venture No pull variant som erbjuder en fäste för koppel på framsidan av selen. Utmärkt för antidragträning. Hurtta Venture No pull sele hittar du här.

Hurtta koppel

När det kommer till hundkoppel erbjuder Hurtta många alternativ. Allt från vardagskoppel till köppel för vandringen och löpningen. Alla Hurtas hundkoppel finns i flera fräscha färger så som körsbär, flod, ling, ljung, rosa, svart med flera. Hurttas koppel har en genomtänkt design och håller hög kvalitet. Populära val hos oss är Hurtta Explorer kopel och Hurtta Weekend warrior koppel.

Hurtta hundhalsband

Letar du efter ett smidigt, komfortabelt och hållbart hundhalsband så erbjuder Hurtta flera olika modeller av halsband. Alltid väl synliga reflexer och smidiga spännen i fräscha färger. Köper du ett hundhalsband från Hurtta kommer du vara nöjd i många år framöver. Du hittar alla Hurtta halsband här

 

Hurtta hundkläder

Hurtta Regntäcken

Regnkläder för hund är en djungel! I Hurttas sortiment med regnkläder för hund hittar du något för alla tillfällen och hundar. Praktiska overaller som kan användas både på vinter och sommar. Smidiga regntäcken i fräscha färger. Hurtta Drizzle och Hurtta Monsoon Coat är två av de mest populära i dagsläget. Kika in alla Hurtta regntäcken här.

Hurtta vintertäcke & värmetäcke

Alla hundar har inte päls anpassat för vårt kalla klimat här i Sverige. Därför kan ett värmetäcke vara a och o under årets kalla månader. Hurtta erjbuder flera funktionella, komfortabla och snygga vintertäcken för hund. Hurtta Expidition parka och Hurtta Extreme warmer är två av våra mest populära vintertäcken för hund. Har du en riktigt frusen hund så är Hurttas Body Warmer ett bra alternativ som fungerar som ett underställ och kan kombineras med regnoverallen för att få en vattenavstötande yta. Du hittar alla Hurtta värmetäcken här.

Hurtta flytväst

När det kommer till sommaren så har Hurtta så klart tänkt till när det kommer till säkerheten i och utanför vattnet. Hurtta flytväst finns i flera färger och är en välutvecklad produkt med hög kvalitet och komfort. Köper du en flytväst från Hurtta kommer du och din hund vara nöjd i många år framöver. Hurtta flytväst hittar du här.

Träningsutrustning för hund & människa

När det kommer till träning så har Hurtta så klart tänkt till. Hurtta erbjuder dig smidiga vardagslösningar för en enklare hundträning eller underlättande av promenad. Våran favorit för hundträningen är hurttas trängingväst. För vandringen så vet vi att Hurttas sovsäck för hund kommer hålla din pälskling varm i alla väder!

Reflextäcken & blinkprodukter

Att synas i mörkret är viktigt för säkerheten. Hurtta har därför tagit fram flera reflextäcken för hund. Alla i slitstarka material med hög komfort.Vanliga frågor om Hurtta

Vilken storlek passar min hund? Vi har detaljerade storleksguider på respektive produkt. Där kan du enkelt hitta information om halsmått, bröstmått och midjemått för att kunna hitta rätt storlek för dig och din hund. 

Vilken Hurtta sele är bäst? När det gäller vilken Hurtta sele som är bäst så är det en omöjlig fråga att svara på. Vi rekommenderar att du provar ut en sele som passar din hund. Det viktigaste när du provar selar är att den sitter rätt på hund, är ergonomisk och utprovad för din hund - Tyvärr finns det ingen sele som är "one fits all".

Behöver du hjälp att välja rätt storlek på hurtta sele?

Vet du inte vilken storlek eller vilken produkt som passar dig bäst? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt storlek och Hurtta produkt för dig och din hund. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare för Hurtta, köp hurtta sele på rea, billigt online eller i butik.
Sortering:
Hurtta Cooling Wrap Pink
från 399 kr
Hurtta Downpour overall korp
från 799 kr
Slut
Hurtta Expedition parka havtorn
från 899 kr
Slut
1 2 3 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr