Start / Varumärken / Juwel

Juwel Akvarium - Rio & Lido

Juwel Aquariums har i över 50 år tillverkat Juwelakvarium och tillbehör med hög kvalitet och finish. Idag är Juwel akvarium synonymt med kvalitet och innovation inom akvarietillverkning och på så sätt satt standarden både gällande design och teknologi. I Juwel's ekosystem så finns ett komplett med utbud från små nybörjarakvarium upp till oss akvaristnördar. Juwel är idag den ledande och kanske största tillverkaren av akvarium i Europa.

Juwel akvarium & akvarietillbehör

Läs mer om Juwel Akvarium

Kort om Juwel Aquarium 

I över 50 år har Juwel varit synonymt med kvalitet och innovation inom akvarietillverkning och på så sätt standarden inom design och kvalitet. Fokuset har alltid lega på att utveckla rätt tekonologi och koncept från början. Därför har Juwel utvecklat smidiga, enkla och funktionella akvarium och på så sätt var ett av de första tillverkarna där stora delar av produktsortimentet var kompatibla med varandra. Detta är något Juwel fortsätter att göra och på så sätt är idag Juwel akvarium synonymt med ultramodern teknologi och mycket hög standard.

 

Juwel Aquariums sortiment


Juwel Akvarium

Juwels mest populära serie Rio som består av Rio 125, Rio 180, Rio 240, Rio 350 och Rio 450 är en välutvecklad akvarieserie som idag är bestyckad med effektiva filter och pumpar samt energibesparande LED-belsyning. För dig som föredrar ett Juwelakvarium som tar mindre golvyta passar sannolikt Juwel Lido 120 och Lid 200 som är akvarium på 120 liter respektive 200 liter i en högre modell som på så sätt även tar mindre golvyta utan att tappa volym.

Juwel erbjuder även mer exklusiva lösnings för hörnor och välvdra framrutor i serierna Vision samt Trigon. Dessa två finns i flera storlekar, passande för alla hem och hushåll.

För dig som är är ny inom akvaristik så erbjuder Juwel Primo-serien som är något mindre akvarium men med samma kompletta kit innehållandes innerfilter, pump, belysning. I Primo-serien ingår Primo 60, Primo 70 och Primo 110.

 

Vanliga frågor om Juwel

Vart tillverkas Juwel akvarium? Alla Juwels akvarium och akvariebord tillverkas i deras högteknologiska fabrik i Tyskland. På så sätt kan du vara säker att Juwel håller hög kvalitet och standard.


Hur lång garanti erbjuder Juwel på sina akvarium? Juwel erbjuder två års fabrikationsfelsgaranti på alla sina produkter. Har du något problem eller fel på en Juwelprodukt köpt hos oss är du varmt välkommen att höra av dig så hjälper vi dig. Tänk på att alltid ha kvitto eller köpebevis tillgängligt.


Hur lång leveranstid är det på Juwelakvarium? Många Juwelakvarium har vi i lager och kan hämtas ut i butik omgående. De modeller som vi normalt sett inte har lager skickas inom fem arbetsdagar på pall till tomtgräns eller lägenhetsport. Beställer du ett Juwelakvarium med hemleverans tillkommer en fraktkostnad oavsett storlek på akvarium. Du kan däremot alltid hämta ut ditt juwelakvarium fraktfritt i vår fysiska butik.


Kan jag ställa mitt Juwelakvarium på något annat än Juwels möbler och bord? Absolut visst kan du ställa akvariet på ett eget akvariebord eller liknande. Dock bör du tänka på att akvarier även de minsta om 60L väger ca 80-90 kg med vatten och alla tillbehör i. Dessutom är det viktigt att akvariet står helt plant och inte står på en ojämn yta. Juwel's akvariebänkar och bord är tillverkade för att tåla all den vikt ett akvarium innebär.


Jag saknar en produkt eller reservdel från Juwel, kan ni beställa hem? Vi kan beställa hem reservdelar och specifika produkter enligt önskemål. Kontakta oss gärna per telefon eller per mail kundservice@simbi.nu för mer information.


Hur monterar jag ihop ett juwelakvarium och underbord?

Instruktioner akvarium:

- Juwel Primo 60 & 70 manual.
- Juwel Lido 120 & Lido 200 manual.
- Juwel Trigon 190 & 350 manual.
- Juwel Vision 180, 260 & 450 manual.
- Juwel Rio 125, Rio 180, Rio 240, Rio 350 & Rio 450 manual.

Monteringsinstruktioner och anvisning bänkar:

- Juwel SBX Rio 125 Manual.
- Juwel SBX Rio 180, 240, 300, 350 400, 450 Manual.
- Juwel SBX Vision 180, 260, 450 Manual.
- Juwel SBX Trigon 190, 350 Manual.
- Juwel SBX Lido 120 & 200 Manual.Hur underhåller jag min juwel pump? Vi rekommenderar att du underhåller pumpen och gör rent rotor samt pump regelbundet. Manualen för Juwels innerfilter och pumpar hittar du här.

Vilket filtermatieral som passar dina behov bäst kan du läsa om här.

 

Behöver du hjälp att välja rätt akvarium eller tillbehör till ditt akvarium?

Vet du inte vilket akvarium eller akvarietillbehör du behöver eller som passar dig? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt storlek och prylar utefter dina behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare för Juwel akvarium, köp billigt online eller i butik.

Sortering:
Juwel Eccoflow Pump
från 459 kr
Slut
Juwel Lysrör Led Day Light
från 259 kr
Slut
Juwel Akvarium Rio 125 Mörkbrun
-15%
Juwel Akvariepaket Vision LED Ek Med Bord
KAMPANJ
Juwel Filtervadd
från 35 kr
Slut
Juwel Akvariepaket Trigon LED Hörn Svart
KAMPANJ
Juwel Akvarium Rio 125 Ek
-15%
2 285 kr
Slut
Juwel Kolfilter
från 69 kr
Slut
Juwel Poster Fix
79 kr
Slut
Juwel Doppvärmare
från 379 kr
Slut
Juwel One Filter Fint
59 kr
Slut
Juwel Akvariepaket Vision LED Välvd Svart
KAMPANJ
Juwel Filter Fint
från 59,90 kr
Slut
Juwel Ramp Primolux LED Svart
från 795 kr
Slut
Juwel Akvarium Rio 125 Vit
-15%
2 285 kr
Slut
Juwel Akvariepaket Rio 180 LED Vit
-15%
Juwel Filter Grovt
från 59,90 kr
Slut
Juwel Akvariepaket Rio 350 LED Ek
-12%
Juwel Akvariepaket Rio 450 LED Vit
-17%
1 2 3 4 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr