Start / Varumärken / Non-stop Dogwear

Non-Stop Dogwear Sele, Bälte & Hundtillbehör

2009 startades Non-Stop Dogwear då ägaren saknade en sele som satt som den skulle och inte hindrade sin hund från fri rörelse vid tävling i skijoring. Non-Stop Dogwear utvecklar, designar och säljer hundutrusting över hela världen. Deras hundprodukter finns i över 27 länder världen över.  Non-Stop Dog Wears ambition är att hjälpa dig och din hund att friga potentialen. Produkterna i Nonstops sortiment för hund och människa är bland annat selar för hund, så som Line harness, Free motion harness, Combined harness, Nansen Nome harness, Ultra harness samt koppel (med och utan expander) och halsband för hund. Många av selarna kan användas till tävlingar men också smidiga att använda till vardags. 

Läs mer om Non-Stop Dogwear

Non-stop Dogwear

För oss människor erbjuder även Non-Stop superbra produkter i form av bälten till löpning, cykling, skidåkning, tolkning med mera. CaniX Belt är ett av våra storsäljande bälten för oss människor. Löpbeltet är också en av Non-Stops populära produkter.

För vinterns kalla månader så erbjuder Non-Stop även hundskor och hundsockor dels för kortare distanser samt för långdistans. Allt för att skydda hundens känsliga trampdynor från snö och is.

Koppel för hund - Hundkoppel från Non-Stop Dog Wear finns både med expander och utan expander. Smidiga karbinhakar i lättviktsmetaller gör dem både enkla och smidiga att använda.

För cykling med hund erbjuder Non-Stop sin smidiga Bike Antenna med klickfix och utan. Bike Antenna är väldigt smidig och säker att använda när du vill cykla med din hund. Klickfixen gör Bike Antenna enkel att sätta på och ta av cykeln vid behov.

För vandringen - Non-Stop erbjuder mängder av produkter för vandring med din hund. Vill du låta din hund bära sitt eget foder på turen så rekommenderar vi deras klövjeväska Amundsen Pack - en komfortabel och smidig klövjeväska för hund som underlättar hundens uppgift. Non-stop Dog Wear erbjuder även sovsäckar som både är lätta att ta med och värmande på kalla fjällvandringar.

Non-Stop Dog Wear har även flytvästar för hund med reflexer och hög komfort. Vad du än behöver till dig själv eller din hund för både tävling och fysiska aktiviteter så kan vi garantera att Non-Stops selar, koppel, halsband, midjebälten med mera kommer att hålla långsiktigt och göra upplevelsen trevligare!

Non-stop Dogwear har lösningarna för dig:

Non-Stop Dogwear har lösningarna för dig!

Löpning med hund - rekommenderar vi ett expanderkoppel, kanske en line-sele eller freemotion-sele eller varför inte komplettera med ett Canix belt.

Vandring med hund - En bekväm sele är a och o när du ska vandra med din hund, även ett regntäcke och sovsäck kan vara behövligt beroende på årstid. Klövjeväskan är ett måste när du ska vandra med din hund. Vänj gärna din hund innan du använder bärväskan för vandringen. 

Skidåkning med hund - Många av produkterna som tidigare nämnts fungerar också väldigt bra till skidåkning. Framförallt Freemotion selen och Canixbelt samt sockorna är ett par "måsten" vid skidåkningen.

Cykla med din hund - Freemotion selen och Bike Antenna är supersmidiga produkter när du ska cykla med din hund.

Ständig produktutveckling & vidareutveckling Non Stop Dog Wear sammarbetar med idrottare och tävlingsutövare som ofta kommer med idéer och förslag. Tack all feedback så vidareutvecklar Non-Stop Dog Wear ständigt sina hundselar, hundkläder, löpbälten, klövjeväskor med fler.

Deras produkter tillverkas främst i Asien och alla deras fabriker har ISO 9001-standarder, vilket innebär både en hög standard och goda arbetsförhållanden. Detta återspeglas även i deras produkter för hund och människa.

Vi är glada över att vara återförsäljare både på nätet och i stockholm för Non-stops produkter. Önskar du att vi utökar vårt sortiment eller önskar en specifik produkt så löser vi gärna detta åt dig!

 

Behöver du hjälp att välja rätt hundsele, koppel eller tillbehör till din hund eller valp?

Vet du inte vilken modell eller storlek du behöver eller som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt storlek och modell utefter era behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare för Non-Stop dogwear, köp billigt online eller i butik.

Sortering:

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr