Start / Varumärken / Orbiloc

Orbiloc Dual Safety Light & Batterier

Orbiloc står för hög kvalitet och användarvänlighet. Orbiloc lampan är en vattentät och stöttålig storsäljande lampa som passar både hund, katt och människa. Orbiloc safety light erbjuder en mycket bra synlighet, vattentålighet och utbytbart batteri. Precis som allt annat hos oss är vårt sortiment, så är Orbiloc Dual noggrant utvald och testad av våra egna hundar. Läs gärna mer om Orbiloc nedan eller kika in instruktionsvideos på hur du tar hand om din Orbiloc liksom byter batteri och monterar tillbehör. Köp Orbiloc lampa, batteri och tillbehör online eller i vår fysiska butik i Sickla Köpkvarter, Stockholm - Sickla. Varmt Välkommen in!

Läs mer om Orbiloc lampor

Kort om Orbiloc 

Orbiloc tillverkar lampor och säljer högkvalitets LED-säkerhetslampor för hundar och människor direkt från Danmark. Orbiloc Safety Light är extremt tåliga, synliga på långt håll och vattentåliga. Orbiloc är byggda för att hålla längre och kommer med tre års garanti, vilket gör att du kan känna dig trygg!

 

Orbiloc egenskaper


Synliga upp till 5 km avstånd

Att bära Orbiloc Safety Light innebär ökad sikt – upp till ett avstånd på 5 kilometer – tillsammans med användarvänlighet och komfort, flexibilitet och frihet att vara aktiv. Kraftfullt och lätt ljus anpassat efter friluftsentusiasternas behov ger dig en känsla av säkerhet. När du känner dig trygg är du fri att fira dina favoritaktiviteter utomhus. Allt kring Orbiloc Safety Light är designat för att du ska ha kul och känna dig fri; från de olika färgerna och de olika monteringsalternativen till det breda utbudet av tillbehör. Allt du och din hund behöver göra är att göra ert val.

 

Vattentät & pålitlig

Orbiloc Dual Safety Light är vattentät till ett djup av 100 meter / 330 fot i enlighet med IPX8. IPX indikerar hur tålig en produkt är mot regn och nedsänkt i vatten. Orbiloc Safety Light har den högsta nivån av denna certifiering (IPX8), vilket innebär att ljuset tål att vara kontinuerligt under vattnet. Orbiloc Safety Light testades i en tryckmätare med vatten, där den exponerades för 11 bar, motsvarande ett djup på 100 meter, under en timme. Dessutom har Orbiloc Safety Light testats i extrema temperaturer och den tål temperaturer från 50°C till -40°C /120°F till -40°F.

 

Stöttålig

Orbiloc Safety Light är en mycket tuff lampa som tål ett tryck på 100 kg och Orbiloc Safety Light har presterat bra i ett antal hållbarhets- och accelererade livstester.

På grund av sin högkvalitativa design är Orbiloc Safety Light extremt motståndskraftig mot stötar och påverkas inte av tryckförändringar, vibrationer eller stötar. Du kan tappa den, kasta den eller till och med köra över den och lampan fungerar fortfarande. Orbiloc Safety Light LED-tekniken är dessutom testad och garanterad att fungera fullt ut från 50°C till -40°C /120°F till -40°F.

 

Tillverkad i Danmark med tre års garanti

Orbiloc Safety Light är designad och tillverkad exklusivt i Danmark i deras produktionsanläggningar i Århus. Ambitionen är att skapa ett säkerhetsljus utformat för att ge människor utomhus friheten att engagera sig i deras intressen samtidigt som de är säkra. Professionella idrottare och helgkrigare, militären och polisen och andra använder Orbiloc Safety Light för att förbättra sin säkerhet och synlighet, främst för att den följer de högsta standarderna för hållbarhet, synlighet och kvalitet. Faktum är att Orbiloc litar så mycket på deras produkts hållbarhet att de har gett den tre års garanti.

 

Användarvänlig

Orbiloc Safety Light har två driftslägen, blinkande och stadigt på, som kan manövreras helt med en hand – även när du bär handskar. Vrid helt enkelt lägesväljarringen så att den räfflade triangeln placeras i önskat läge.

Den unika lägesväljarringen kan vridas antingen åt vänster eller höger oändligt och har fyra lägen som klickar i läge – två AV-lägen, ett blinkande läge och ett fast läge. Blinkande (…) och lysande (-) symboler är tydligt indikerade ovanpå Orbiloc säkerhetslampan. Batteriets livslängd är 100 timmar när den är på och 250 timmar när den blinkar och batterierna är utbytbara

 

Tillbehör / Montering & Underhåll

För att göra stora äventyr i naturen är bra tillbehör avgörande. Det är därför Orbiloc tillhandahåller ett brett urval av fästen och underhållsprodukter. Med deras anpassade utbud av underhållsprodukter och fästen kan du ta hand om din Orbiloc Safety Light under en livstid och anpassa den efter dina speciella behov.

 

Vanliga frågor om Orbiloc

Hur byer jag fäste på Orbiloc?Hur byter jag batteri på Orbiloc?
Hur underhåller jag Orbiloc lampan?
Hur monterar jag snabbfästet?
Hur fungerar Orbiloc gummiband?
 

Behöver du hjälp att välja rätt färg eller tillbehör till Orbiloc Dual Lampa?

Vet du inte vilken färg på Orbiloc du behöver eller som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt färg och tillbehör utefter era behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare för Orbiloc Lampa, köp billigt online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr