Start / Varumärken / Orijen

Orijen Hundfoder & Kattmat

Orijen Hundfoder & Orijen kattmat: Orijen är en superpremiumtillverkare av hundfoder, kattmat samt katt- och hundgodis. All tillverkning sker i deras egna prisbelönta kök. Orijen är stolta över deras välrenomerade rykte och har en stor passion för deras Orijen hundfoder och Orijen Kattmat. I och med att Orijen tillverkar sin egen mat i sina egna kök kan du vara säker på att Orijen har kontroll på varenda detalj, från utvecklingen av recept, livsmedelssäkerhet, inköp av råvaror och själva produktionen. När du väljer ett foder till din katt eller hund från Orijen kan du vara säker på att fodret har tillrets med omsorg, noggranhet och stor tillförlitlighet. Orijen Uppfyller de strängaste standarder världen över. Hos oss kan du köpa Orijen Hundfoder och Orijen Kattmat enkelt och smidigt online eller besök vår fysiska butik i Sickla Köpkvarter, Nacka - Stockholm. Varmt välkommen in!

Genväg: Orijen Hundfoder - Orijen Kattmat

Läs mer om Orijen Hundfoder & Kattmat

Kort om Orijen

Orijen är ett superpremiummärke som tillagar hundfoder och kattmat av högsta klass. All tillverkning sker i deras egna noggrant kontrollerade kök. Alla ingredienser är noggrant utvalda och av lokala gårdar och leverantörer. Allt för att säkerställa hög kvalitet, låg miljöpåverkan utan att bekosta kvaliteten på Orien hundfoder eller Orijen Kattmat. 

 

Varför ska man välja Orijen?

Orijen hundfoder och Orijen Kattmat passar dig som inte gör avkall på kvaliteten på ingredienserna till något pris. Unikt koncept på kost till hund och katt med mycket hög kötthalt. Allt noggrant tillagat i deras egna kök. Ingredienserna i Orijen Cat & Kitten och Orijen Puppy liksom övriga produkter håller en kvalitet likvärdig eller bättre än livsmedel för oss människor. Därför bör valet vara självklart.

 

Orijen Hundfoder - varför så unikt?

Med hundfodret, likt kattmaten har Orijen en målsättning som är klar och tydlig, de tillverkar biologiskt korrekt hundfoder av lokala och färska råvaror. Ingredienserna i Orijens hundfoder är annorlunda. Orijen torrfoder för hund innehåll fokuserar på lokala råvaror som är hållbart uppfödda och godkända som livsmedel även för human konsumtion. Orijen får dagliga leveranser av lokala producenter till deras fabriker som de även kallar kök. Precis som med kattmaten är Orijen hundfoder tillverkat enligt samma unika princip och koncept som kallas "Whole Prey", som är en utveckling av deras biologiskt korrekta koncept. Detta innebär en blandning av näringsrikt kött, organ, brosk och märg i rätt mängder som speglar hundens naturliga kost. Orijen Puppy innehåller en kötthalt om 70-85%, utvalda inälvor 10-15% och ätbara ben 5-10%. 

Fördelar med Orijen Hundfoder

  • Wholepraykoncept.
  • Hög kötthalt.
  • Lokala ingredienser.
  • Hög kvalitet.
  • Spannmålsfritt.
  • Inga onödiga tillsatser.

 

Endast en enda tillsats i Orijen Hundfoder

Orijen hundfoder innehåller endast ett syntetiskt tillskott och det är Zink. Orijen näringsrika innehåll av färskt kött, organ och brosk i höga halter tillsammans med färsk hel fisk och hela ägg ger en naturlig källa till så gott som alla näringsämnen en vuxen hund eller valp behöver. Därför innehåller Orijen hundfoder endast ett tillskott och det är zink. 

 

Orijen Hundfoder - Biologiskt korrekt föda för hund

Utfodra din hund som naturen avsett. I Orijens sortiment för hundar hittar du ett oöverträffat innehåll av färskt kött som speglar hundens naturliga kost utan innehållet av högglykemiska kolhydrater, vegetabiliska proteiner eller andra långa listor med syntetiska tillsatser som konventionella hundfoder har. 

Hur mycket kött? Alla Orijen hundfoder innehåller 70-85% kött. Hur mycket färskt kött? Alla Orijen hundfoder innehåller 2/3 färskt eller rått köt och 1/3 varsamt torkat kött.

Hur många sorters färskt kött?
Orijen hundmat innehåller alltid fem till sex olika typer av kött enligt Orijens Wholepreykoncept. Wholprey innebär att använda både kött, inälvor och brosk i halter som speglar den naturliga dieten både hos hundar och katter. Inälvor är t.ex. fyllda med så gott som alla näringsämnen din hund eller katt behöver för att må bra, inklusive vitaminer, mineraler, nyttiga fetter och aminosyror. Köttet är en viktig källa till protein och fett samt vitaminer så som A, B, D och K. Tillsammans med koppar, krom, folsyra, järn, magnesium, kalium, selen och zink. Ätbara ben ger en rik källa till mineraler som kalcium, fosfor, magnesium och kalium i en naturlig form sm din hunds kropp lätt kan ta upp.

 

Orijen Puppy & Vuxenfoder - Begränsad mängd kolhydrater

Precis som deras förfäder är dagens hundar utrustade med vassa tänder, korta tarmkanaler och kroppar skapade för att smälta kött. Kolhydrater anses vara en av de största orsakerna till övervikt och diabetes hos hundar och katter. Många hundfoder innehåller kolhydrater med snabba sockerarter så som potatis och tapioka som orskar toppar och dalar i blodsockernivåerna vilket även ökar fettlagringen.

I Orijens hundfoderrecept är förhållandet mellan protein och kolhydrater enkelt, när det ena ökar, minskar det andra. Därför använder sig Orijen av foderrecept som innehåller minst 38% protein. Detta innebär mindre plats till kolhydrater. Orijen hundfoder använder sig endast av kolhydrater med lågt GI (Glykemiskt index) så som t.ex. linser och kikärtor. Detta bidrar till ett lägre glykemiskt index och absorberas långsammare in i blodet. På detta sätt minskas även risken för fettlagring hos både hund och katt.

 

Orijen Kattmat

Orijen kattmat är ett av Champion pet foods varumärken. Deras målsättning med Orijen kattmat är klar och tydlig: De tillverkar biologiskt korrekt kattfoder av färska lokala råvaror. Orijens kattmatsingredienser är annorlunda. Orijen torrfoder katt för innehåll fokuserar på lokala råvaror som är hållbart uppfödda och godkända som livsmedel även för human konsumtion. Orijen kattfoder får dagliga leveranser av lokala producenter till deras fabriker som de även kallar kök. Oriens kattmat har ett unikt koncept som kallas "Whole Prey", som är en utveckling av deras biologiskt korrekta koncept. En blandning av näringsrikt kött, organ, brosk och märg i rätt mängder som speglar katters naturliga kost.

Orijen kattfoder innehåller en kötthalt om 70-85%, utvalda inälvor 10-15% och ätbara ben 5-10%. 

Fördelarna med Orijen Kattmat

  • Unikt med Wholeprey konceptet.
  • Hög kötthalt.
  • Spannmålsfritt.
  • Låg andel kolhydrater.

Orijen Cat & Kitten - endast ett enda tillskott

I Orijen kattmat tillsätter man endast ett syntetiskt tillskott och det är Zink. Orijen näringsrika innehåll av färskt kött, organ och brosk i höga halter tillsammans med färsk hel fisk och hela ägg ger en naturlig källa till så gott som alla näringsämnen en katt behöver. Därför har Orijen endast tillsatt Zink i sina foder för katt. 

 

Orijen Kattmat - Biologiskt korrekt foder för katt

Katter är jägare, precis som sina vilda förfäder och kusiner är deras matsmältningssystem, käkar och tänder anpassade till en köttrik kost med många färska och varierade typer av kött. Biologiskt korrekt foder speglar den naturliga kosten och besvarar tre köttrelaterade frågor. 

Hur mycket kött? Alla Orijen kattfoder innehåller 70-85% kött. Hur mycket färskt kött? Alla Orijen kattfoder innehåller 2/3 färskt eller rått köt och 1/3 varsamt torkat kött. Hur många sorters färskt kött? Orijen kattmat innehåller alltid fem till sex olika typer av kött enligt Orijens Wholepreykoncept. Wholprey innebär att använda både kött, inälvor och brosk i halter som speglar den naturliga dieten både hos hundar och katter. Inälvor är t.ex. fyllda med så gott som alla näringsämnen din hund eller katt behöver för att må bra, inklusive vitaminer, mineraler, nyttiga fetter och aminosyror. Köttet är en viktig källa till protein och fett samt vitaminer så som A, B, D och K. Tillsammans med koppar, krom, folsyra, järn, magnesium, kalium, selen och zink. Ätbara ben ger en rik källa till mineraler som kalcium, fosfor, magnesium och kalium i en naturlig form sm din hunds kropp lätt kan ta upp.

 

Orijen Kattmat - Begränsad mängd kolhydrater & specifikt utvalda kolhydrater

Kattfoder har inget näringsmässigt behov av kolhydrater. Trots det innehåller många foder fortfarande stora mängder högglykemiska kolhydrater så som potatis, tapioka. Dessa ingredienser nämns ofta som en orsak till fetma och diabetes hos katt. Därför innehåller Orijen kattfoder begränsad mängd och noggrant utvalda källor till kolhydrater.

Kolhydrater anses vara en av de största orsakerna till övervikt och diabetes hos hundar och katter. Många kattfoder innehåller kolhydrater med snabba sockerarter så som potatis och tapioka som orskar toppar och dalar i blodsockernivåerna vilket även ökar fettlagringen.

I Orijens kattmat är förhållandet mellan protein och kolhydrater enkelt, när det ena ökar, minskar det andra. Därför använder sig Orijen av foderrecept som innehåller minst 38% protein. Detta innebär mindre plats till kolhydrater. Orijen använder sig endast av kolhydrater med lågt GI (Glykemiskt index) så som t.ex. linser och kikärtor. Detta bidrar till ett lägre glykemiskt index och absorberas långsammare in i blodet. På detta sätt minskas även risken för fettlagring hos både hund och katt.

 

 

BEHÖVER DU HJÄLP ATT VÄLJA Orijen hundfoder & Orijen Kattmat?

Vet du inte vilket variant av Orijen Puppy eller Orijen Cat & Kitten du skall välja till din hund eller katt är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt foder i Orijens sortiment oavsett behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig att köpa rätt torrfoder! Vi är stolta återförsäljare för Orijen hundfoder & kattmat, Köp Orijen Online och billigt eller till kampanjpris online med fri hemleverans eller i butik.

Sortering:
Orijen Cat & Kitten
KAMPANJ
från 89 kr
Slut
Orijen Dog Original Adult
från 69 kr
Slut
Orijen Dog Adult Small Breed
från 349 kr
Slut
Orijen Dog Puppy
från 69 kr
Slut
Orijen Dog Fit & Trim
från 69 kr
Slut
Orijen Dog Six Fish
från 69 kr
Slut
Orijen Cat Fit & Trim
från 89 kr
Slut
Orijen Dog Regional Red
från 69 kr
Slut
Orijen Cat Regional Red
från 89 kr
Slut
Orijen Cat Tundra
från 89 kr
Slut
Orijen Dog Senior
från 69 kr
Slut
Orijen Cat Six Fish
från 89 kr
Slut
Orijen Dog Treat Duck
99 kr
Slut
Orijen Dog Treats Lamb
99 kr
Slut
Orijen Cat Treats Lamb
79 kr
Slut
Orijen Dog Tundra
från 399 kr
Slut
Orijen Dog Treats Fish
99 kr
Slut

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr