Start / Varumärken / Oxbow

Oxbow Pellets, Hö & Kosttillskott

Oxbow är en tillverkare av smådjursfoder så som kaninmat, marsvinsmat, hamstermat och chinchillafoder. Oxbow ställer höga krav på sina leverantörer för att kunna garantera det bästa innehållet i sitt foder. Oxbow har i dag fem generationer av forskande och testande bakom sig, vilket gör att du som kund kan känna dig säker på vad du får när du köper mat till dina husdjur från Oxbow.

Oxbow foder till Gnagare

Läs mer om Oxbow's högkvalitativa smådjursfoder

Kort om Oxbow 

Oxbow erbjuder idag ett välutvecklat sortiment med foder och kosttillskott för de flesta smådjur så som smådjuren så som kanin, dvärgkanin, marsvin, hamster, gerbil, chinchilla med flera. Oxbow Animal Health har under en lång tid och många generationer med veterinärer utvecklat hälsofrämjande foder och tillskott. Oxbow garanterar ett innehåll som få andra kan matcha.

 

Oxbow's produkter för våra husdjur

Oxbow Hö

Oxbow's utbud av Hö är många gånger större än de flesta andra tillverkare inom samma kategori. Oxbow erbjuder hö av flera olika typer så som Alfalfa Hö, Botaniskt hö, Ängshö, timotejhö och Harvest stacks med sammanpressade höbitar. Dessa är ofta utmärkta att använda till kräsna smådjur eller vid återhämtning som aptitretare. Oxbow's Hö passar utmärkt till både kanin och marsvin.

 

Oxbow Pellets

Oxbow är kanske mest kända i Sverige för sina högkvalitativa foderpellets för gnagare så som marsvin och kanin. Denna serie kallas också Oxbow Essentials. Alla Oxbow's Pellets för kanin och marsvin är noggrant framtagna för att möta både unga, vuxa och äldre djurs näringsbehov. De kompletta och balanserade kanin- och marsvinpelletsen innehåller mycket fibrer som säkerställer en god matsmältning. 

 

Oxbow Kosttillskott för våra gnagare

Oxbow erbjuder även ett komplett sortiment med kosttillskott för våra gnagare så som Critical Care och Digestive Support. Denna serie kallas också Natural Sience. I natural sience-serien så erbjuder vi flera storsäljande produkter som ovan nämnda Digestive support och Critical Care. Dessa produkter är framtagna för att stötta en god mag- och tarmhälsa liksom erbjuder ett bra alternativ vid återhämtning.

Vanliga frågor om Oxbow

Vart tillverkas Oxbow's produkter? I stort sett hela Oxbow's sortiment tillverkas i USA.


Hur mycket pellets ska mitt marsvin äta per dag? Mängden bör anpassas efter djurets aktivitet och ålder. Utgå från att marsvin över sex månader ska äta 1/3 dl pellets per dag.

Hur mycket pellets ska min kanin äta per dag?
Vuxenvikt dl/dag
0,5-1,8 kg 0,3 dl
1,8-3 kg 0,8 dl
4,5 kg+ 2 dl

Fri tillgång till hö krävs.


 

Behöver du hjälp att välja rätt foder eller kosttillskott till din kanin eller marsvin?

Vet du inte vilken typ av pellets eller kosttillskott du behöver eller som passar dig och din gnagare? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt utefter era behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Hos oss kan du köpa Oxbow's Mat & kosttillskott billigt online med hemleverans eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr