Start / Varumärken / ProDen

ProDen Plaque Off Hund & Katt

Proden är kanske mest kända i Sverige för sina tandvårdstillskott, pulver och tuggben för både hund och katt, kallade ProDen Plaque Off. PlaqueOff är en serie produkter tillverkade med en aktiv ingrediens från havsalger som är kliniskt bevisad att reducera och minska uppkomsten av plack och tandsten hos både hund och katt.

PlaqueOff för hund - PlaqueOff för katt

Läs mer om ProDen PlaqueOff

Kort om ProDen & PlaqueOff

ProDen är ett varumärke som ägs av Swedencare. Swedencare har i mer än 20 år varit verksamma, utvecklat och tillverkat kosttillskott för hund och katt. PlaqueOff är välanvänt av djurägare i världen över och finns idag i över 50 länder världen över. ProDen Plauqeoff är en patenterad och kliniskt bevisad produkt.

 

ProDen Plauqe produkter för våra husdjur


ProDen Plaque Off Pulver

PlaqueOff pulver är ett välkänt kosttillskott som fungerar mot dålig andedräkt, tandsten och plack hos hundar och katter. Pulvret är lätt att strö över torr- eller blötfoder. 

 

ProDen Plaque Off Dental Bites

PlaqueOff Dental bites är små tuggvänliga godisar som passade både hund och katt med samma aktiva ingrediens som finns i PlaqueOff pulver. Dental bites finns i flera storlekar och fungerar utmärkt som belöningsgodis. Som dessutom stärker munhygienen hos både hund och katt.

 

Vanliga frågor om ProDen PlaqueOff

Vart tillverkas ProDen PlaqueOff? A


Ersätter ProDen PlaqueOff tandborstning? Nej, PlaqueOff bör användas som komplement till tandborstning. Även om mängden tandsten och plack bevisats minska med anvädningen så rekommenderar vi att du fortsätter att borsta tänderna på ditt djur. PlaqueOff har även visats mjuka upp tandsten hos djur och människa, därför ger tandborstningen ett ännu större positivt resultat.


Hur länge ska jag ge min hund & katt ProDen PlaqueOff? PlaqueOff bör ges regelbundet enligt doseringsanvisningarna. Resultat märks oftas redan inom 2-3 veckor. Den positiva effekten kan ses så länge du ger PlaqueOff och den är helt säker att användas dagligen kontinuerligt.


Är PlaqueOff testad? ProDen PlaqueOff är både testad och bevisad kliniskt. PlaqueOff Pulver har visat sig reducera dålig andedräkt hos hund med upp till 63% redan efter 12 veckor och minskar plack upp till 35% efter de första 8 veckorna.

 
Hur ska PlaqueOff Pulver doseras?

ProDen PlaqueOff® Pulver bör användas en gång dagligen. Produkten strös på eller blandas med våt- eller torrfoder.

ProDen PlaqueOff Dosering
Hundar under 10 kg 1/2 – 1 skopa*/dagligen
Hundar mellan 10 kg och 25 kg 1 – 2 skopa*/dagligen
Hundar över 25 kg 2 skopa*/dagligen

Doseringsskopa finns i burken

Börja med att ge en mindre dos så att din hund eller katt vänjer sig vid smaken. Öka sedan till den rekommenderade dosen. Produkten blandas i eller strös på maten. Hur snabbt du kan märka en effekt på dålig andedräkt och tandsten varierar från en individ till en annan. Om önskat resultat inte har uppnåtts efter 2 månader kan du öka dosen. Återgå till den rekommenderade dosen när effekten är uppnådd.
Hur ska PlaqueOff Dental Bites doseras?
ProDen PlaqueOff Dental Bites 60 g
Katter och små hundar upp till 10 kg ​4 – 8 Dental Bites/dagligen* (kontinuerligt)
ProDen PlaqueOff Dental Bites 150 g
​Hundar mellan 10 kg och 25 kg ​2 – 4 Dental Bites/dagligen* (kontinuerligt)
Hundar över 25 kg 4 – 5 Dental Bites/dagligen* (kontinuerligt)

Ha alltid färskt vatten tillgängligt.
Kan jag ge Plaqueoff till dräktig & digivande tik? ProDen PlaqueOff är inte testad på dräktiga eller digivande honor, undvik därför att använda produkten under dessa perioder hos hund och katt.

Vad är det för aktiv ingrediens i PlaqueOff? Den aktiva ingrediensen är en havsalg kallad Ascophyllum nodosum som kommer från Norge.

Fungerar ProDen PlaqueOff till katt? ProDen PlaqueOff, både pulver och dental bites kan ges till katt med fördel. Produkten har samma effektiva effekt hos katter också men bör ges i mindre mängd anpassad efter kattens vikt.

Har ProDen PlaqueOff några biverkningar? Hundar eller katter som är känsliga för alger bör undvika PlaqueOff för hund och katt. PlaqueOff har ej testats på därktiga och digivande hundar eller katter därför avråder vi från användan av PlaqueOff under denna period.

När ska användning av ProDen PlaqueOff undvikas? Andvändning av ProDen PlaqueOff bör undvikas om ditt djur lider av sköldkörtelsjukdom. Detta då alger, likt den aktiva ingrediensen i PlaqueOff (Ascophyllum nodosum) har en naturlig hög jodhalt. Vilket skall undvikas av djur med sköldkörtelproblem. 

 

Behöver du hjälp att välja tandhygienprodukt till din hund och katt?

Vet du inte vilken produkt du behöver eller som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt produkt utefter dina och ditt husdjurs behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare för ProDen PlaqueOff kosttillskott, köp billigt online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr