Start / Varumärken / RAUH

Rauh ben, tuggben & älgtugg

Rauh är ett finskt varumärke som framförallt tillverkar tuggben och godis för hund. Rauh stoltserar med att alla deras tuggben är tillverkade från Nordiska råvaror så som älg och nöt. Tuggbenen tillverkas och torkas på ett traditionellt vis.

Rauh Tuggben

Läs mer om Rauh's Tuggben

Kort om Rauh hundtugg 

Rauh tillverkar hundtugg och godis av nordiska råvaror i Loimaa, Finland. Råvarorna levereras direkt från slakterierna och varje parti kontrolleras noggrant. Endast de allra bästa råvarorna når ända till produktionsfasen. Hudarna torkas varsamt och traditionellt utan konstgjorda tillsatsämnen. Fabriken kontrolleras av det finska livsmedelsverket Eviroa.

Rauh's tuggbenen har inga konserveringsmedel eller tillsatser, med andra ord helt 100% naturliga. Älgtuggen är väldigt bra där misstanke om proteinallergi finns eller annan överkänslighet. Ytterst få hundar är överkänsliga mot älgtugg.

Alla Rauh's tuggben är bakteriologiskt rena, undersökta och säkra. Deras tugg förebygger tandköttsinflammation och ger din hund ett smakrikt tidsfördriv och sysselsättning.

 

Rauh's tugg & godis för våra hundar


Rauh Älgtugg

Rauh är kanske mest kända för sina populära älgtugg. Älgskinnet är mycket hållbart och delikat. Rauh använder sig av hela älgskinnet, inklusive skinnets bästa del, narvskinnet. På så sätt kan Rauh erbjuda våra hundar en unik och hållbart tuggben med låg allergen risk.

Rauh's Älgtugg är hhelt fria från tillsatser och så rena de kan bli. Älgtuggen får sin smak från granris, björkkvistar och vildgräs. Renheten i älgtuggen beror inte endast på tillverkningstekniken utan även på grund av att tuggen är framställda från vilda djur.

 

Rauh Nöttugg

Precis som älgtugget är tuggen av nötskin tillverkade endast från nordiska råvaror utan tillsatser. Nöttuggen är också varsamt och traditionellt torkade för att ge din hund en sällan skådad läckerbit. 

 

Vanliga frågor om Rauh's hundtugg 

Vart tillverkas Rauh tuggben? Alla Rauh's tuggben, både älgtugg, nöttugg och godiset tillverkas i Loimaa, Finland. Innehållandes endast Nordiska råvaror. Fabriken kontrolleras av Finska livsmedelsverket och fyller samtliga krav.


Vart kommer Rauh's råvaror ifrån? Alla råvaror Rauh använder i sin produktion är av Nordiskt ursprung. På så sätt kan du vara säker på att råvarorna håller hög kvalitet och inte fraktas långa distanser.

Varför är Älgtugg bättre ur allergisynpunkt?? Många gånger beror allergier på överkonsumtion. Då älg är en råvara som sällan används i hundars kost så är därför risken mindre för att hunden är allergisk. Dessutom är älgen än så länge inte påverkad av oss människor utan lever och äter naturligt. Detta bidrar också till att älg blir mindre allergent för våra hundar.


Varför håller Rauh's Älgtugg längre? Älghuden är både tjockare och segare än motsvarande nöthud och därför ger detta ett längre tuggmotstånd och sysselsättning för våra hundar. Givetvis finns det nöthudsben som också håller längre där man använder sig av tjockare hud eller flera lager även om nöthuden inte är lika seg som älghud.


 

Behöver du hjälp att välja rätt tuggben till din hund eller valp?

Vet du inte vilket typ av tuggben du behöver eller som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta råvara och storlek på tugg utefter dina och din hunds behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare för Rauh's tuggben & godis, köp billigt online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr