Start / Varumärken / Svenska Djurapoteket

Svenska Djurapoteket Kosttillskott För Hund & Katt

Svenska Djurapoteket är ett välkänt varumärke med kosttillskott för hund och katt. Svenska djurapoteket är har flera populära och hjälpsamma kosttillskott så som laxolja, ledsupport vet, vätskeersättning, probiotika, mage m.m. De första produkter från Svenska Djurapoteket kom ut på marknaden 2009 efter att familjeföretaget Modin Trading AB under en längre tid saknat just kvalitetstillskott till rimliga priser för hund och katt.

Svenska Djurapoteket för hund - Svenska djurapoteket för katt

Läs mer om Svenska Djurapotekets kosttillskott

Kort om Svenska Djurapoteket 

Svenska Djurapotekets tillverkar samtliga sina produkter i Sverige och använder sig av naturliga och hälsosamma råvaror, samma ingredienser som till människor. Alla produkter testas noga innan de lanseras på marknaden och både anläggningar och produkter är registrerade hos Jordbruksverket.

Genom att ha egen tillverkning kan Svenska Djurapoteket hålla konkurrenskraftiga priser och erbjuda alla kunder, både fyrbenta och tvåbenta, kosttillskott av högsta kvalitet.

Svenska Djurapoteket har tagit fram produkter för våra husdjur enligt mottot "att förebygga är bättre än att bota" därför erbjuder de ett brett sortiment av ledtillskott som tar hand om din hunds leder från valp till senior. Eller om olyckan varit framme, JuniorFlex, MultiFlex, Senior, Hyaluron+ och ledsupport vet.

Givetvis erbjuder Svenska djurapoteket även produkter för allmänhälsan så som glansig päls, stärker klor, stärkande för immunförsvaret, bättre munhälsa och för en fungerande mage. Många tävlande ekipage använder just Svenska Djurapoteket för att få en snabbare återhämtning och för att djuret ska kunna prestera på topp.

 

Svenska Djurapotekets sortiment för våra husdjur


För leder & rörlighet

Att förebygga är bättre än att bota, därför erbjuder Svenska djurapoteket en rad olika kosttillskott för hund och katt som bidrar till en bättre ledhälsa. Flertalet produkter innehåller Grönläppad mussla, Glukosamin och kondroitinsulfat som många gånger hjälper äldre, stela, återhämtande djur. 

 

För allmänhälsan

Ibland kan hunden eller kattens allmänhälsa behöva en tillfällig boost. Blänker pälsen, luktar hunden gott ur munnen, är trampdynorna fina och magen fungerar väl? Om inte så har Svenska Djurapoteket produkter som främjar dessa vanliga problem. Upptäck Omega-3 kapslar, Spirulina, Nyponpulver, Mage-Tarm och Probiotika.

 

För energi & återhämtning

För aktiva och tränande hundar är återhämtning och främjandet av optimal muskelfunktion och tillväxt viktigt. Svenska Djurapoteket erbjuder flera kosttillskott som kan stärka hundens motståndskraft och energinnivåer vid hög fysisk belastning. Populära produkter är Vätskeersättningen, blodpulver och sport.

 

Vanliga frågor om Svenska Djurapoteket

Vart tillverkas Svenska Djurapotekets kosttillskott? All tillverkning av Svenska Djurapotekets kosttillskott för hund, katt och häst tillverkas i Sverige.


Grönläppad mussla, kan det ge biverkningar hos hund? Grönläppad mussla är en naturlig födokälla. Så länge din hund inte är allergisk mot skaldjur så finns det inga kända negativa effekter.  

 

Behöver du hjälp att välja rätt kosttillskott till din valp, senior eller vuxna hund och katt?

Vet du inte vilket kosttillskott du behöver eller som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta kosttillskott utefter dina och ditt djurs behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi använder Svenska Djurapotekets produkter själva och är stolta återförsäljare för Svenska Djurapoteket, köp billigt online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr