Start / Varumärken / Trixie

Trixie för hund, katt & smådjur

Trixie är en tillverkare och produktutvecklare som tillverkar produkter till alla våra husdjur. Hos Trixie har husdjuren varit i fokus i mer än 45 år. Idag är Trixie en av de marknadsledande aktörerna inom husdjurstillbehör med mer än 6500 produkter för hundar, katter, fålgar, kaniner, hamster, marsvin, fiskar och reptilier. De flesta produkterna är utvecklade och testade "inhouse" hos Trixie i tyskland. Vilket säkerställer ett sortiment som håller hög kvalitet och något du kan lita på.

Trixies Sortiment för hundar Trixies Sortiment för katter - Trixies Sortiment för fåglar - Trixie Sortiment för fiskar - Trixies sortiment för reptilier.

Läs mer om Trixie

Kort om Trixie

Trixie är idag en av världens större varumärken, välkända bland de flesta hund, katt och smådjursägare. Trixie tillverkar och innoverar produkter så som hundleksaker, hundburar, cykelkorgar, hundbädda, klösträd med mera. Trixie har en lång erfarenhet av produktion och utveckling av tillbehör för våra husdjur. 

 

Trixies sortiment för våra husdjur


Trixies sortiment för hund

Trixie har idag ett utvecklat och anpassat sortiment för våra hundar. Mest populära är de för sina hundburar, cykelkorgar, hundbäddar och kyldynor. I vårt sortiment finner du de flesta guldkornen i Trixies sortimen. Givetvis om du önskar att vi tar hem något specifikt till dig så går det utmärkt att höra av dig till oss.

 

Trixies sortiment för katt

Likt hundsortimentet är prylar och godis för katten en av Trixies stora styrkor. Trixie är välkända för kvalitativa klösträd för katten, kattbäddar, kattiglos, vattenfonäner och självklart kattleksaker & kattvippor! Trixie erbjuder även idag ett stort urval av kattnät och balkongnät för den bästa säkerheten!

 

Trixies sortiment för smådjuren

Trixies sortiment för våra smådjur är idag välutvecklat och framtaget för att ge smådjur så som kanin, marsvin, hamster och gerbiler allt de behöver för en lång och hälsosamt liv. Allt från burar, godis, foder och bohålor finns i Trixies sortiment.

 

Trixies sortiment för fågel

Trixie erbjuder en lång rad olika tillbehör för fåglar, allt från viltfåglar till tamfåglar så som Papegojor, undulater, finkar och parakiter. 

 

Vanliga frågor om Trixie 

Vart tillverkas Trixies produkter? Till stor del tillverkas Trixies produkter i kina, även om utvecklingen och designen av Trixies produkter generellt sker i Tyskland.


Jag saknar en produkt från Trixie i ert sortiment, kan ni beställa hem? Självklart kan vi ta hem specifika produkter enligt önskemål. Kontakta oss på Kundservice@simbi.nu eller ring oss på: 08-7020304.

 

Behöver du hjälp att produkt i Trixies breda sortiment?

Är du osäker på vilken produkt eller storlek du behöver eller ska välja? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta produkt och lösning utefter dina behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare för Trixie, köp billigt online eller i butik.

Sortering:
Trixie Hundkrage Mjuk
från 139 kr
Trixie Cykelvagn För hund
från 1 699 kr
Trixie Hundpool
från 329 kr
1 2 ... 14 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr