Start / Varumärken / Versele-Laga

Versele-Laga för kanin, marsvin & hamster

Versele-Laga är en tillverkare av foder och tillbehör för fåglar, hund, katt, kanin, marsvin, reptilier, hamster, råttor och fisk. Idén till Versele-Laga föddes redan 1932 av Prudent Versele. Snabbt växte familjeföretaget och blev en av de modernaste och mest effektiva på sin tid.

Versele-Laga för Kanin, Marsvin, Hamster & Råttor - Versele-Laga för fåglar

Läs mer om Versele-Laga

Kort om Versele-Laga

Inte bara familjen som startade Versele-laga som gav allt för att skapa den bästa kvaliten av foder för våra husdjur, utan även deras hängivna medarbetare. idag utfodras över 15 miljoner djur i över 86 länder världen över av Versele-Lagas foder till husdjur. Idag består Versele-lagas sortiment av över 2100 balanserade och specifikt formulerade foderrecept och omvårdnadsprodukter. 

 

Versele-Laga produkter för våra husdjur


Versele-Laga för våra gnagare

I Versele-Lagas sortiment för kanin, marsvin, hamster och gerbil erbjuder vi flera populära serier av mat. Allt från Versele-Laga Crispy fröblandning till gnagare till Versele-Laga extruderade foderserie, Complete pellets för kanin, marsvin, hamster. Alla särskilt sammansatta med djurets hälsa i första hand. Versele-Laga erbjuder även en rad hälsosamma och näringsrika godis och tugg för våra smådjur. 

Versele-Laga för våra fåglar

Versele-Laga är även välkända för deras olika serier av fågelfoder och smakrika kräckers för kanariefåglar, papegojor, undulater och finkar. Alla väl komponerade till att erbjuda din fågel alla de viktiga näringsämnen för ett hälsosamt och långt liv.

Vanliga frågor om Versele-Lagas produkter

Vart tillverkas Versele-Lagas foder? Tillverkningen av Versele-Laga sker idag över hela världen i totalt sju fabriker i bland annat Europa, Kina och Usa.


Jag saknar en produkt från Versele-Laga i ert sortiment, kan ni beställa? Givetvis kan vi ta hem specifika produkter enligt önskemål från Versele-Laga. Kontakta oss på kundservice@simbi.nu eller ring oss på: 08-7020304 så hjälper vi dig!

 

Behöver du hjälp att välja rätt foder till din fågel, kanin eller marsvin? 

Vet du inte vilken mat du behöver eller som passar dig och din gnagare eller fågel? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att köpa rätt foder. Vi gillar besök, varför inte kika in i vår fysiska butik i stockholm, sickla så hjälper vi dig! Vi är stolta återförsäljare för Versele-Lagas kvalitativa produkter, köp billigt online eller i butik.

Sortering:
1 2 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr