Start / Varumärken / VGW

VGW Bälte för Hund

VGWBälte föddes 2008 med den designskyddade hundselen Extension. Sedan dess har VGWbälte utvecklats till att erbjuda fler produkter för hundägare. Idag har VGW Extension omarbetats flertalet gånger för att erbjuda den bästa kvalitén och de bästa funktionerna.

VGW Extension hundsee

Läs mer om VGWBälte

Kort om Acme visselpipor 

VGWBälte's historia började 2008 när Lena som är skaparen av VGW Extension hundsele med sin erfarenhet av hundar designade hundselen Extension. Hundselen blev en stor sensation inom hundvärlden och därför utvecklades en rad andra produkter.

 

VGWBälte's sortiment


VGWBälte Hundselar

VGWBälte erbjuder idag en rad olika hundselar för allt från valpar till till den vuxna hunden. Selarna erbjuder idag hög komfort och ergonomi samtidigt som de är utmärkt träningsverktyg för våra hundar. Populära produkter från VGWBälte är VGW Beginner, VGW Sele, VGW Pioneer med flera.

 

Vanliga frågor om VGWBälte

Vilken storlek ska jag välja? Mät din hund runt bröstkorgen. Dvs. från framben till framben. Har du en hund av större ras, lägg gärna till 2-3 cm för att säkerställa att du får rätt storlek på selen. Har din hund ett bröstmått mellan två storlekar så föreslår vi att du tar en större storleken. 


Spännena på min VGW sele glider? Efter en tids användning så kommer selen att behöva ställas om av flera anledningar. Dels för att remmarna mjuknar upp med användning samt att pälsfett kan lägga sig på remmarna och på så sätt göra att spännena glider. Detta kan du enkelt tvätta av.

Hur tvättar jag VGW Sele? VGW Hundsele kan tvättas i 40 grader i tvättmaskin, gärna i en tvättpåse. Låt sedan selen lufttorka.

Hur ska VGW Selen sitta? Selen ska sitta bekvämt på hunden. Ungefär en handflata ska kunna få plats under låset och ca två fingrar under remmarna. Tänk på att remmen vid bröstet inte ska glida ner över frambenen då detta försämrar ergonomin och hindrar hunden från att röra sig fritt.

Läs gärna mer om hundselar och vilken modell som passar dig här.
Hur tvättar jag VGW Sele? VGW Hundsele kan tvättas i 40 grader i tvättmaskin, gärna i en tvättpåse. Låt sedan selen lufttorka.

Jag saknar en produkt från VGW i ert sortiment, kan ni beställa hem? Självklart kan vi hjälpa dig, kontakta oss på kundservice@simbi.nu eller ring oss på 08-7020304 så hjälper vi dig!

 

Behöver du hjälp att välja rätt storlek på VGW Extension hundsele?

Vet du inte vilken storlek eller sele du behöver eller som passar dig och din hund? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta rätt storlek och modell efter dina och din hunds behov. Vi gillar besök, så varför inte titta in hos oss i butiken i stockholm, sickla så hjälper vi dig i butiken! Vi är stolta återförsäljare för VGWBälta, köp billigt online eller i butik.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Trygg & Personlig service
Brett Sortiment
Snabb leverans
Över 25 års erfarenhet
Fri frakt från 500kr
Fri hemleverans från 1000kr